Senaste nytt

Nedan presenteras aktuella nyheter både från nationella och lokala portaler.

2015-04-01

Lindesbergs-bostäder väljer iTUX som kommunikations-operatör

- Med iTUX som kommunikationsoperatör kommer vi få ett stabilt och driftsäkert nät som möjliggör hastigheter upp till 1 Gbit/s, säger Roger Sixtensson, VD på Lindesbergsbostäder. Våra hyresgäster kommer dessutom få fler tjänsteleverantörer att välja mellan.

iTUX levererar idag öppet bredband i ett flertal kommuner och städer runt om i Sverige, bland annat i Göteborg, Stockholm, Malmö, Kristianstad, Kristinehamn, Falun, Timrå och Burlöv. Som kommunikationsoperatör säkerställer iTUX ett brett utbud av tjänster såsom tv, telefoni och bredband för nätägare eller fastighetsägare så att boende kan välja mellan de olika tjänsteleverantörerna och deras utbud. iTUX ger tjänsteleverantörerna likvärdiga, marknadsmässiga villkor vilket skapar en sund konkurrens till fördel för konsumenten. Idag levererar bland annat Bredbandsbolaget, Bredband2, Canal Digital, Com Hem, Viasat, Bahnhof och Alltele tjänster i nät där iTUX är kommunikationsoperatör.

– iTUX framgångar fortsätter och vi är stolta över det förtroende vi har fått från Lindesbergsbostäder, säger Christer Andersson, VD på iTUX. iTUX strategi är att växa med kvalitet och att alltid erbjuda maximal valfrihet för kunden.

För ytterligare information vänligen kontakta: Roger Sixtensson, VD, Lindesbergsbostäder telefon: 0581-870 14 Mattias Öhman, Försäljnings- och marknadsdirektör, iTUX, telefon: 073-3537922

Om iTUX iTUX ger tillsammans med ledande tjänsteleverantörer, hushåll och företag, tillgång till en värld av kommunikation och underhållning. iTUX är en del av Com Hem-koncernen vars aktie är noterad på NASDAQ Stockholm.