Senaste nytt

Nedan presenteras aktuella nyheter både från nationella och lokala portaler.

2014-12-17

iTUX tecknar avtal med Boxer

iTUX och Boxer har tecknat ett ramavtal som innebär att Boxer kommer erbjuda hushåll anslutna till iTUX nät möjlighet att köpa TV, bredband- och telefoni från Boxer. Initialt kommer kunder anslutna till iTUX nät i Burlöv, Kristianstad, Timrå och Vellinge att kunna välja Boxer som tjänsteleverantör.

- iTUX strävar alltid efter att ha marknadens bredaste utbud av tjänsteleverantörer som tillsammans erbjuder de mest efterfrågade tjänsterna på marknaden. Det är därför mycket tillfredsställande att välkomna Boxer som tjänsteleverantör i våra nät, säger Christer Andersson, VD på iTUX.

iTUX verksamhet som renodlad öppen kommunikationsoperatör innebär att realisera en tjänsteneutral affärsmodell. Alla tjänsteleverantörer agerar i nätet på samma affärsmässiga villkor. iTUX levererar idag öppet bredband i ett flertal kommuner och städer runt om i Sverige. Som kommunikationsoperatör säkerställer iTUX ett brett utbud av tjänster såsom TV, bredband och telefoni för nätägare eller fastighetsägare, så att boende kan välja mellan de olika tjänsteleverantörerna och deras utbud. Idag levererar bland annat Alltele, Bahnhof, Bredbandsbolaget, Com Hem och Telia tjänster i nät där iTUX är kommunikationsoperatör

- Det är glädjande att vi nu kan lägga till ITUX på listan över kommunikationsoperatörer vi samarbetar med. Vi vet att vårt bredbandserbjudande är efterfrågat och vi vill nå ut med det till så många kunder och hushåll som möjligt, säger Mattias Hartmann, affärsansvarig stadsnät, Boxer Sverige.

Boxers tjänster kommer lanseras i iTUX nät under första kvartalet 2015

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mattias Öhman, Försäljnings- och marknadsdirektör, iTUX, telefon: 073-3537922