Senaste nytt

Nedan presenteras aktuella nyheter både från nationella och lokala portaler.

2016-05-02

Ikano Bostad väljer iTUX!

– Avtalet med iTUX är en del av vår långsiktiga strategi för skapa nöjda kunder, hållbara och trygga boenden säger Stefan Hager på Ikano Bostad. Det första projekt vi gör tillsammans blir Kv. Lindblomman i Hässelby Villastad med inflyttning i november 2016.

iTUX levererar idag öppet bredband i ett flertal kommuner och städer runt om i Sverige. Som kommunikationsoperatör säkerställer iTUX ett brett utbud av tjänster såsom bredband, tv och telefoni och kapacitet för olika välfärdstjänster och effektivare fastighetsförvaltning. iTUX ger tjänsteleverantörerna likvärdiga, marknadsmässiga villkor vilket skapar en sund konkurrens till fördel för konsumenten. Idag levererar bland annat Bredbandsbolaget, Bredband2, Com Hem, Viasat, Bahnhof och Alltele tjänster i nät där iTUX är kommunikationsoperatör.

– iTUX framgångar fortsätter och vi är stolta över det förtroende vi har fått från Ikano Bostad, säger Christer Andersson, VD på iTUX. iTUX strategi är att växa med kvalitet och att alltid erbjuda maximal valfrihet för kunden. Vi ser fram emot att vara en del av Ikanos vision i att erbjuda boende på schyssta villkor.