Senaste nytt

Nedan presenteras aktuella nyheter både från nationella och lokala portaler.

2015-02-02

Bostadsrätts­föreningen Masthugget väljer iTUX som kommunikations­operatör

Sveriges största bostadsrättsförening, Bostadsrättsföreningen Masthugget har valt iTUX Communications AB som ny kommunikationsoperatör för det öppna fibernätet. Avtalet innebär att BRF Masthuggets, ca 1 200 medlemmar och hyresgäster från och med april 2015 kommer att få tillgång till ett modernt bredbandsnät med ett större och bättre utbud från de allra främsta tjänsteleverantörerna inom tv, bredband och telefoni.

- Vi är mycket nöjda med att få iTUX som kommunikationsoperatör, säger Kjell Johansson Förvaltningschef på Brf Masthugget. Med iTUX som kommunikationsoperatör kommer vi få ett modernt bredbandsnät med hastigheter upp till 1 Gbit/s. Dessutom kommer våra medlemmar och hyresgäster få tillgång till fler ledande tjänsteleverantörer och bredare utbud av tjänster.

ITUX levererar idag öppet bredband i ett flertal kommuner och städer runt om i Sverige, bland annat i Göteborg, Stockholm, Malmö, Kristianstad, Kristinehamn, Falun och Burlöv. Som kommunikationsoperatör säkerställer iTUX ett brett utbud av tjänster såsom TV, telefoni och bredband för nätägare eller fastighetsägare så att boende kan välja mellan de olika tjänsteleverantörerna och deras utbud. iTUX ger tjänsteleverantörerna likvärdiga, marknadsmässiga villkor vilket skapar en sund konkurrens till fördel för konsumenten. Idag levererar bland annat Bredbandsbolaget, Bredband2,Canal Digital, Com Hem, Viasat, Bahnhof och Alltele tjänster i nät där iTUX är kommunikationsoperatör.

– Våra framgångar fortsätter och vi är stolta över det förtroende vi fått från BRF Masthugget. Vi ser fram emot att erbjuda våra tjänster till de boende i BRF Masthugget, säger Christer Andersson, VD på iTUX. iTUX strategi är att växa med kvalitet och att alltid sätta våra leveranser i första rummet vilket uppskattas av våra befintliga kunder. Deras stöd och positiva referenser har verkligen hjälpt oss att vinna den här upphandlingen.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Kjell Johansson, Förvaltningschef, Bostadsrättsföreningen Masthugget telefon: 031-850301
Mattias Öhman, Försäljnings- och marknadsdirektör, iTUX, telefon: 073-3537922

Om iTUX

iTUX ger tillsammans med ledande tjänsteleverantörer, hushåll och företag, tillgång till en värld av kommunikation och underhållning. iTUX är en del av Com Hem-koncernen vars aktie är noterad på NASDAQ Stockholm.