Senaste nytt

Nedan presenteras aktuella nyheter både från nationella och lokala portaler.

2014-09-01

AB Timråbo väljer iTUX som kommunikations­operatör

AB Timråbo har valt iTUX Communications AB som kommunikationsoperatör för det öppna fibernätet och för kabel-tv nätet. Avtalet innebär att Timråbos, ca 1 800, hyresgäster från och med i början av 2015 kommer att få tillgång till ett nytt modernt uppgraderat bredbandsnät med ett större och bättre utbud parallellt med tv, bredband och telefoni tjänster i kabel-tv nätet.

Läs mer

2014-04-14

iTUX och Phonera tecknar avtal

iTUX och Phonera har tecknat ramavtal som innebär att Phonera kommer erbjuda företag ansluta till iTUX bredbandsnät möjlighet att avropa Phoneras bredbands- och telefonitjänster. Phonera kommer lansera sina tjänster i samtliga iTUX bredbandsnät.

Läs mer

2014-02-13

iTUX och Telia tecknar avtal

iTUX och Telia har tecknat ett ramavtal som innebär att Telia kommer erbjuda hushåll ansluta till iTUX nät möjlighet att köpa bolagets tv- och bredbandstjänster. Därmed blir iTUX den enda kommunikationsoperatören på marknaden att erbjuda tjänster från alla stora nationella operatörer.

Läs mer

2014-02-06

iTUX och IP Sweden tecknar avtal

iTUX och IP Sweden har tecknat ett ramavtal som innebär att IP Sweden kommer erbjuda hushåll ansluta till iTUX nät möjlighet att köpa bolagets tv-, bredband och telefonitjänster. Först ut att kunna välja IP Swedens som leverantör av företagets tjänster kommer vara kunder anslutna till iTUX nät ”Framtidens Bredband” i Göteborg samt iTUX Varberg.

Läs mer

2013-10-31

Vellinge Stadsnät väljer iTUX som kommunikationsoperatör

Vellinge Stadsnät AB har, efter en upphandling, valt iTUX Communication AB som kommunikationsoperatör för den satsning som nu genomförs för att förse Vellinges kommuninvånare med ett öppet fibernät. Avtalet innebär att de lägenheter, villor och företag som ansluts till stadsnätet kommer att få tillgång till ett öppet bredbandsnät med ett brett utbud från de allra främsta tjänste- leverantörerna inom tv, telefoni och bredband med hastigheter på upp till 1 Gbit/s.

Läs mer